Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зібрання 06.04.2022 року

Дата: 06.04.2022 16:11
Кількість переглядів: 598

Сорок другий день… Як кардинально змінилось наше життя – розмірене, сповнене планів, надій і перспектив.

Вже 42 дні наші серця розриває біль за Україну, яка стогне від бомбардувань російських окупантів, плаче за кожним загубленим життям мирних громадян, тужить за кожним загиблим нашим воїном, переживає за понівечену землю, яка має призначення давати врожаї, а не бути зораною градами, за кожну споруду, за кожну поранену війною душу.

Але темряву обов'язково розжене світло – світло наших сердець, нашої віри, нашої щирої любові до Батьківщини. Ми всі працюємо на перемогу! Кожен там, де від нього найбільше користі, там, де він має бути саме в цей час, де його внесок буде найефективнішим.

Сьогодні, 6 квітня, відбулося зібрання добровольців оборони громади та їх керівників, старост усіх старостинських округів та поліцейських офіцерів громади. На початку зібрання селищний голова Анатолій Оцалюк, подякував усім мешканцям Антонінської громади, які долучилися буквально з перших днів війни до благодійних ініціатив у будь – який спосіб – фінансово, фізично, морально. Для тих, хто надавав посильну допомогу продуктами харчування, речами першої необхідності, засобами гігієни для наших захисників та евакуйованих. Для тих людей хто формував і доставляв гуманітарні вантажі нашим бійцям, виготовляв маскувальні сітки, готував їсти та плідно працював у команді нашої громади.

З допомогою небайдужих жителів нам вдалося зібрати велику кількість продуктів харчування, засобів гігієни, одягу та матраців. За даний період часу ми змогли відправити 8 мікроавтобусів, завантажених продовольством, на забезпечення потреб територіальної оборони та передової. Понад 200 тис.грн. було зібрано жителями Антонінської ТГ для потреб ЗСУ. Рішенням чергового засідання виконавчого комітету селищної ради 100 тис.грн. спрямовано на спец рахунок для військовослужбовців, решту коштів витратили на закупівлю медикаментів, постільних комплектів та рушників для військового госпіталю та на придбання паливно – мастильних матеріалів для потреб територіальної оборони.

«З кожним днем все більше переселенців, що рятуються від війни, приїздять у нашу громаду. Усім їм надається прихисток, станом на 06.04.2022 р. кількість переселенців на території Антонінської громади становить 1063 особи. Тож хочу подякувати усім тим, хто відкрив двері своєї оселі та надає житло для ВПО. Окрема подяка для директора Антонінської спеціальної школи – інтернат, який спільно з обслуговуючим персоналом створили комфортні умови проживання для біженців .Увесь світ захоплюється стійкістю України, мужністю її воїнів, національним єднанням у боротьбі за свою незалежність та цінності. Тому, щиро дякую усім тим, хто долучився до чергувань в складі добровольчого формування територіальної громади та поліцейським офіцерам громади, за спокійну атмосферу у всіх населених пунктах! Висловлюю свою вдячність усім керівникам агроформувань, які функціонують на території громади, за надану допомогу у вигляді паливно – мастильних матеріалів дя територіальної оборони і ЗСУ, а також для ФГ «Фортуна – Агро Д», які передали на потреби передової на Хмельницьку обласну раду цукор, борошно та картолю, а для переселенців цукор та борошно. Щиро вдячний Хмельницькій обласній раді та Благодійному фонду Сергія Лабазюка «Ми - поруч» - за надану амуніцію добровольчому формуванню Антонінської громади у вигляді бушлатів, флісового одягу, форми, розгрузок та медикаментів, а для ВПО – за надані продукти харчування, одяг, засоби гігієни та аптечки.» - зазначив селищний голова.

Нехай береже Вас Господь! Разом ми здолаємо ворога! За нами – правда! Ми нація Нескоренних! Ми народ Волі! Віримо в наших захисників! Перемога неодмінно за нами! СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора