Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День медичного працівника 2022!

Дата: 20.06.2022 13:45
Кількість переглядів: 135

20.06.2022 року медичних працівників первинної і вторинної ланок медичної допомоги Антонінської селищної ради та «швидкої допомоги» урочисто вітали з професійним святом очільник Антонінської громади - Анатолій Оцалюк, керівник Комунального некомерційного підприємства «Красилівський центр первинної медико – санітарної допомоги» - Олег Ватажук та радник голови обласної ради, представник благодійного фонду « Ми- поруч» - Тетяна Образцова.

Від усіх були безмежні слова вдячності за відданість справі та професіоналізм.

Анатолій Оцалюк подякував лікарям та медперсоналу за їхню важку роботу та порятунок життів людей : «Немає жодної людини в світі, яка б хоч раз не пройшла крізь руки людини в білому халаті. Низький доземний уклін усім медикам за невтомну працю , особливо тим, хто зараз разом із захисниками на передовій, тим, хто робить складні операції 24/7 і повертає життя нашим захисникам та мирним громадянам. Я і всі українці схиляємось перед вашою працею. Велике вам людське спасибі!»- зазначив селищний голова.

З нагоди Дня медичного працівника декількох працівників було нагороджено грамотами Антонінської селищної ради, а також, для усіх медичних працівників громади була вручена грошова премія.

Приємними були вітання від викладачів Антонінської дитячої школи мистецтв та гуртківців Антонінського Будинку культури – їхні музичні привітання в такий складний для нас усіх час - звучали по особливому, адже кожен виступ – це молитва за Україну, за любов, за високе покликання медика бути відданим своїй справі.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора