Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Засідання постійної комісії Антонінської селищної ради з гуманітарних питань

Дата: 20.06.2022 13:51
Кількість переглядів: 123

20 червня відбулося засідання постійної комісії Антонінської селищної ради з гуманітарних питань.

У роботі комісії взяли участь: селищний голова – Анатолій Оцалюк, перший заступник селищного голови – Юрій Кондратюк, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради – Наталія Куян, головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму – Наталія Герасимчук, старости та директори навчальних закладів громади.

В ході засідання обговорювали питання, щодо закриття Якимовецької початкової школи та реорганізацію Закриницької гімназії у Закриницьку початкову школу – філію Антонінського ліцею.

Головною метою оптимізації мережі начальних закладів є підвищення якості освіти та надання більших освітніх перспектив для громади, завдяки ефективному витрачанню бюджетних коштів.

Велика увага також приділялась мережі закладів дошкільної освіти - їх подальше функціонування та фінансування.

Наприкінці засідання розглянули питання, щодо бомбосховищ, аби розпочати навчальний рік в очному форматі. Як наголосив селищний голова : « Необхідно зробити усе можливе, щоб з 1 вересня навчання відбулося у звичному режимі та було безпечним для учасників освітнього процесу . Враховуючи небезпечну ситуацію в країні, відкриття закладів освіти можливе лише за наявності укриттів.»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора