Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання селищного голови з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 11:41
Кількість переглядів: 154

Шановні освітяни, дорогі учні, батьки !

Щиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань – єдиним святом, яке є одночасно особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя.

На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить в умовах воєнного часу, а новий навчальний рік стане найскладнішим для українських школярів за весь час незалежності України.

Особливим і важливим цей день є для наших першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким скоро доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.

У цей день бажаю вам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями. Нехай завжди з вами буде поруч підтримка та розуміння ваших рідних та близьких.

Шановні освітяни! Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, мудрість і турботу, за виховання впродовж багаторічної копіткої праці свідомих українців, з якими ви щиро ділитеся своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам та міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічне свято 1 вересня принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи та вдячних учнів, батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей, а всім українцям – мирне небо і віру в добро!

Зі святом вас усіх! З початком нового навчального року!

З повагою селищний голова

Анатолій ОЦАЛЮК

Нет описания фото.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора