Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Напередодні Дня працівників освіти в селищі Антоніни відбулася церемонія нагородження

Дата: 30.09.2022 15:21
Кількість переглядів: 146

Сьогодні, 30 вересня, напередодні Дня працівників освіти в селищі Антоніни відбулася церемонія нагородження.

На початку селищний голова Анатолій Оцалюк привітав освітян зі святом – «Шановні вчителі! Ми дуже цінуємо вашу працю й зусилля, які ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з молодшими поколіннями. Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже всі учні – це майбутні випускники, які в майбутньому будуть розбудовувати нашу країну», та вручив подяки за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти.

До вітань також приєдналась радник голови обласної ради та представник благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» - Тетяна Образцова та вручила подяки і нагороди , для одних із кращих вчителів Антонінської громади.

Привітала працівників освіти і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради – Наталія Куян, та вручила грамоту і подяку з подарунками від Хмельницької обласної ради для директора Корчівської ЗОШ I-III ст. – Панасюка Павла Івановича та директору Антонінської ДШМ – Мординській Лілії Віталіївні.

Тож дорогі працівники освіти Антонінської громади, бажаємо вам миру в серцях, миру в родинах, миру в Україні. Нехай слово вчителя буде завжди святим і чистим, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами яскравих особистостей. Невичерпної вам наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдійної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора