Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВІТАЄМО

Дата: 15.11.2022 09:21
Кількість переглядів: 194

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності бути захисником України, з 26 по 28 жовтня 2022 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді був проведений І обласний етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях».

На конкурс надійшло 94 твори-есе від трьох вікових груп: від молодшої вікової групи (6-10 років) – 29 есе, середньої (11-14 років) – 41, старшої (15-17 років) – 24 есе.

Від закладів загальної середньої та позашкільної освіти нашої громади було надіслано на конкурс 3 роботи, учнів-переможців у кожній віковій категорії. Приємно, що всі роботи відзначені обласним журі. За результатами засідання обласного журі ми  маємо такі результати:

У молодшій віковій групі:

І місце

Дмитро ТЕМНЮК, здобувач освіти 4 класу Корчівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за есе «Війна за СВІЙ шлях» (керівник-консультант О.І. Богач);

У середній віковій групі:

ІІ місце

Аліна ГЕРАСИМЧУК, здобувач освіти 8 класу Антонінського ліцею, за есе «Війна за СВІЙ шлях» (керівник-консультант І.М. Глушенюк);

У старшій віковій групі:

ІІІ місце

Ірина МАЗОРЧУК, здобувач освіти 11 класу Терешківського ліцею, за есе «Війна за СВІЙ шлях» (керівник-консультант Л.В. Антощук).

Вітаємо з Днем народження депутата Сарненської районної ради Лева  Мартинчука! » Сарненська районна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора