A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання з Днем Збройних сил України військовослужбовців підрозділу матеріально – технічного забезпечення військової частини А 7182

Дата: 06.12.2022 10:20
Кількість переглядів: 84

День Збройних Сил України – це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію – захищають сувернітет, територіальну цілісність і незалежність нашої держави від агресора.

Традиційно щороку День Збройних Сил України відзначається 6 грудня.

Тож, сьогодні, в день свята перший заступник селищного голови - Юрій Кондратюк та заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради - Анатолій Ковальчук , привітали військовослужбовців підрозділу матеріально – технічного забезпечення військової частини А 7182.

Юрій Кондратюк подякував їм за ту нелегку службу, яку вони несуть. Побажав міцного здоров’я, добра, незламної волі, надійного родинного тилу, злагоди, достатку і мирного неба над головою та вручив грамоту Антонінської селищної ради.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.Фото без описуВозможно, это изображение 10 человек, люди стоят, военная форма и на открытом воздухе


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора