Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч селищного голови Анатолія Оцалюка з жителями Криворудського старостинського округу

Дата: 09.02.2023 17:16
Кількість переглядів: 94

9 лютого 2023 року відбулася робоча зустріч Антонінського селищного голови Анатолія Оцалюка спільно із першим заступником Юрієм Кондратюком та старостою Тетяною Урбанською з жителями Криворудського старостинського округу. Сьогодні важливо розуміти всі проблеми кожного населеного пункту та ті, які необхідно вирішувати першочергово.

В ході зустрічі люди порушували багато проблемних питань, які накопичилися протягом певного періоду. Серед них – питання відключення електроенергії у даних населених пунктах, адже через створений графік погодинних відключень діти не мають змоги повноцінно навчатися тому, що навчання проходить переважно у онлайн форматі. Наступним було питання транспорту, для підвезення дітей до навчального закладу в той період, коли навчання проходить у очному форматі.

Окрім вищезазначених питань були і такі, які потребують часу для вирішення і значних

капіталовкладень, це питання ремонту дороги державного значення, яка сполучає села Криворудка та Нова Криворудка. Восени, дана дорога була відремонтована спільними зусиллями КП «Комунальник» та Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. Але при виконанні осінньо -польових робіт великогабаритна техніка ТОВ «Україна 2001» зруйнувала дану дорогу, що тепер унеможливлює рух будь – якого транспорту по ній.

До вирішення даного питання долучилися : представник Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Віктор Кірпіч, депутат Криворудського старостинського округу Лариса Мазур, представник ТОВ «Україна 2001» Ігор Мазур та керівник СТОВ «Волиця» Василь Кравчук. Усі разом обговорили дане питання та проаналізували шляхи його вирішення. Як підсумок, представник ТОВ «Україна 2001» Ігор Мазур, пообіцяв спільно з керівництвом найближчим часом вирішити дану проблему.

На завершення селищний голова запевнив, що усі питання будемо вирішувати, але всі разом, з участю небайдужих людей, активістів, громадою.

 

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят, обувь и в помещенииВозможно, это изображение 2 человека и люди стоятВозможно, это изображение 4 человека, люди стоят, дерево и снегВозможно, это изображение 9 человек, люди стоят и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят, снег и дерево

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят, снег и дерево


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора