A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВІТАЄМО

Дата: 13.02.2023 21:10
Кількість переглядів: 146

Протягом січня місяця на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  з метою популяризації творчої спадщини Т. Г. Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів, було проведено ІІІ (обласний) етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду у конкурсі приймалися роботи на тему: "Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!" у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

 

          Вітаємо призерів Конкурсу:

                                               ІІІ  місце

Ярослава  ФАГАТА - учня 9 класу Корчівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у номінації «Література» за  цикл поезій «Вам, наші захисники» (керівник ФАГАТ  Ніна  Іванівна)

Артема ЯНЮКА – учня 8 класу Терешківського ліцею у номінації «Історія України і державотворення» за роботу «Незламне українське військо» (керівник ЖАРЧИНСЬКА  Лариса Миколаївна)

Вітаємо з Днем народження депутата Сарненської районної ради Лева  Мартинчука! » Сарненська районна рада

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора