A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Час наводити порядок!

Дата: 27.03.2023 15:17
Кількість переглядів: 72

Дорогі жителі Антонінської громади, повідомляємо вам про те, що за ініціативи селищного голови Анатолія Оцалюка стартувала акція «Зробимо громаду чистою разом!»

Керівництво селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади звертається до всіх жителів долучитись до щорічної весняної акції з благоустрою та привести в належний стан території домогосподарств та прилеглі до них ділянки. Закликаємо колективи підприємств, установ, організацій всіх форм власності нашої громади навести лад на закріплених територіях.

Працівники комунального підприємства "Комунальник" Антонінської селищної ради не мають змоги утримувати всі об’єкти благоустрою громади в належному стані.

Але чи це потрібно? Адже на кожній вулиці та провулку мешкають люди і відповідно до Типових правил благоустрою кожен власник нерухомого майна зобов’язаний утримувати в належному стані свій об’єкт нерухомості та прилеглу до нього територію включно до проїжджої частини дороги.

Таким чином, всі ми можемо і маємо включатися в роботу по наведенню ладу на вулицях та провулках, біля своїх будинків та прибудинкових територіях.

Також інформуємо про те, що стартуватиме конкурс «Кращий сільський, селищний населений пункт, краща вулиця та домогосподарство», де буде створена комісія, до складу якої будуть входити представники селищної ради, старости, депутати та жителі того чи іншого населеного пункту.

Протягом певного періоду конкурсною комісією будуть здійсненні виїзди, за результатами яких будуть визначені переможці конкурсу, яким будуть вручені подяки та грошові винагороди.

Кращий населений пункт – 10 тис.грн

Краща вулиця по кожному старостинському окрузі – 5 тис.грн

Краще домогосподарство по кожному старостинському окрузі – 3 тис.грн

Оголошення про початок конкурсу та положення будуть опубліковані на офіційному веб сайті громади.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці!

Возможно, это изображение один или несколько человек и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора