A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сімнадцята сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 22.03.2023 15:40
Кількість переглядів: 96

Сьогодні, 22 березня 2023 року під головуванням селищного голови Анатолія Оцалюка відбулася чергова 17 сесія селищної ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь депутати, керівники відділів селищної ради, старости, директори закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти , підприємці ( Дубенюк Дмитро, Герасимчук Юрій, Рабченюк Руслан, Товмасян Ванік, Руслан Батюсь, Роман Медвідь), керівники агроформувань Марія Шемчук ФГ «Юлія» та Василь Кравчук СТОВ «Волиця», директор ГО «ФК Антоніни» Віктор Рижук, в.о. директора Антонінської АЗПСМ Анастасія Баранецька, директор Антонінського РТП Олександр Томчук та інспектор Красилівського районного сектору ДСНС Сергій Шокот.

Традиційно засідання сесії розпочалося із виконання Гімну України, хвилини мовчання за загиблими українцями у російсько – українській війні.

На початку засідання усі присутні прослухали звіт селищного голови про проведену роботу за 2022 рік, протягом якого громада працювала в нових реаліях – повномасштабної війни. «Цей рік став справжнім випробуванням , поділивши життя та плани на «до» і «після». За лічені дні наша громада перетворилася на справжній осередок волонтерства, гуманітарної допомоги, а більше 1500 українців знайшли для себе тут нову домівку. І сьогодні, підсумовуючи 2022 – ий, я дякую кожному і кожній, хто захищає нашу країну. Саме завдяки вам ми могли працювати і надалі покращувати добробут нашої громади. Рік був дуже складним. Попри велику кількість переселенців та підтримку ЗСУ, ми докладаємо дуже багато зусиль для зміни обличчя нашої громади, що зовсім здавалось нереальним. Переконаний, що після перемоги над рашистами досягнемо ще кращих результатів.»

На початку звіту Анатолій Оцалюк охарактеризував пріоритетні напрямки роботи, за якими працювала громада в минулому році, детально зупинившись на фінансовій частині (бюджеті громади).

Детально із проробленою роботою усіх структурних підрозділів селищної ради можна буде ознайомитись на офіційному веб- сайті громади.

Після звіту селищний голова провів бесіду з присутніми підприємцями та керівниками агроформувань з наступних питань:

- упорядкування прилеглих територій об’єктів торгівлі, підприємств та організацій, прибудинкових територій, а також створення коду селища та проведення протягом місяця акції «Посади дерево»

- закликав усіх керівників агроформувань, щоб кожен утримував в належному стані дороги у тих населених пунктах, де вони здійснюють діяльність, а також допомагали людям у вирішенні нагальних питань

Натомість Василь Кравчук запропонував, аби селищна рада із усіма фермерськими господарствами заключила соціальну угоду, де кожен власник зобов’язувався б до закінчення поточного року виконати відповідний перелік робіт.

Депутатський корпус на чолі з селищним головою розглянули ряд важливих питань, а саме:

- Про затвердження комплексної програми підтримки військовослужбовців

- Внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних сил України на 2023-2025 роки

- Про передачу майна з комунальної власності в державну

- Про внесення змін до « Програми соціально – економічного розвитку Антонінської селищної ради на 2023 рік»

- Про затвердження Програми організації безоплатного поховання померлих ( загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні

- Про програму забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території селищної ради

- Про затвердження програми «Соціальний автобус»

- Про внесення змін до бюджету

- Про надання матеріальної допомоги на лікування, на вирішення соціально-побутових питань

- Про створення постійно діючої комісії з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та відумерлої спадщини

- Про взяття на облік майна, яке знаходиться на території селищної ради

- Про внесення змін до Статуту Антонінського ліцею

- Про внесення змін до структури відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради

- Про безоплатну передачу майна комунальної власності

- Про затвердження Переліку першого та Другого типу об’єктів оренди комунальної власності селищної ради, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону

- Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів селищної ради

- Про затвердження розрахунку тарифів платних послуг соціальної допомоги на дому на 2023 рік

- Про передачу транспортного засобу

- Про прийняття в комунальну власність селищної ради ( Флігель)

- Про створення комісії з питань обстеження технічного стану комунального майна селищної ради

- Про розірвання договору оренди нежитлового приміщення

- Списання матеріальних цінностей

- Земельні питання

Сесія пройшла злагоджено та конструктивно. Рішення 17 сесії восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному веб – сайті селищної ради.

Возможно, это изображение 5 человек, люди сидят и в помещении

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора