Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фізичне виховання і спорт - справа важлива і потрібна

Дата: 17.03.2023 15:49
Кількість переглядів: 66

Фізичне виховання і спорт - справа важлива і потрібна. Навіть в той час, коли у нашій країні йде повномасштабна війна, спорт у громаді продовжує розвиватися завдяки молодим, талановитим та перспективним тренерам. І ось уже майже рік, як на базі Антонінської ДЮСШ функціонує спортивний клуб "Прайд", керівником якого є Надія Субот, саме вона, перемістилася до нас із зони активних бойових дій, та не опустивши руки продовжила займатися улюбленою справою, започаткувавши новий вид спорту змішаних єдиноборств в громаді та розпочала навчати цьому дітей.

Але для того, аби заняття приносили більше користі для здоров'я учнів має бути якісне спортивне спорядження та інвентар. Як зазначила Надія Субот, що їм необхідна допомога у облаштуванні приміщення де проходять тренування, а саме виникла потреба у матах татамі, адже одна річ - тренуватись на підлозі, інша - на професійному килимі.

До допомоги в закупівлі матів долучився директор ФГ "Фортуна Агро Д" Оцалюк Олесь Анатолійович та передав кошти в сумі 14 тис. грн.

Такому подарунку раді і діти і тренер. Нові мати допоможуть учасникам спортивного клубу гідно готуватися до змагань і в подальшому досягати високих результатів.

Колектив СК "Прайд" висловлює щиру подяку Олесю Анатолійовичу за надану спонсорську допомогу, ваша участь в житті спортивного клубу подарувала справжню радість, захоплення і гарний настрій дітям!

Тепер займатися спортом стало безпечніше та цікавіше.

Возможно, это изображение 10 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора