Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча група з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» побувала у Антонінській територіальній громаді

Дата: 08.03.2023 10:24
Кількість переглядів: 50

Сьогодні, 8 березня, робоча група з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» побувала у Антонінській територіальній громаді. Участь у заході взяли представники Хмельницької районної військової адміністрації спільно з представниками Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України.

Присутніх проінформували про проєкт з формування бригад «Гвардії наступу».

Наразі йде формування восьми бригад: «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов» (Національна гвардія України), «Сталевий кордон» (Державна прикордонна служба) та «Лють» (Національна поліція України). Усі, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити всіх наших людей, може стати частиною нових підрозділів.

Усі були ознайомлені з умовами вступу до бригад, проходження служби, пакету соціальних гарантій для бажаючих проходити службу.

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись до Центрів надання адміністративних послуг за адресами:

– м. Хмельницький, вул. Соборна, 16;

– м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86;

Приєднуйся до нас !

Бригади пропонують умови та вимоги для добровольця і він визначає, чи вони для нього прийнятні. Якщо так, то розпочинається діалог про працевлаштування.

Окрім цього, є телефон гарячої лінії – 080 010 00 20, де можна проконсультуватися та отримати усю необхідну інформацію.

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, а дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС.

Захищай країну та своїх рідних! Разом до перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

Возможно, это изображение 5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора