Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч селищного голови з жителями села Севрюки

Дата: 07.03.2023 10:28
Кількість переглядів: 78

7 березня 2023 року в селі Севрюки відбулася робоча зустріч селищного голови Анатолія Оцалюка з жителями даного населеного пункту за участі першого заступника – Юрія Кондратюка та старости Севрюківського старостинського округу – Вікторії Дух.

На початку зібрання присутні обговорили питання із різних сфер діяльності , які виникли в період дії воєнного стану, а також питання підтримки захисників в цей нелегкий для нас усіх час. З перших днів війни з Антонінської територіальної громади багато громадян були мобілізовані та стали на захист нашої країни, завдячуючи усім їм ми можемо жити вільно, спокійно спати, працювати і знати , що у нас є завтра.

В ході зустрічі Анатолій Оцалюк проінформував учасників про роботу селищної ради та її виконавчого комітету у 2022 році, розповів про бюджет громади, доходи та видатки ( зокрема про надходження коштів до бюджету від агроформувань, які здійснюють свою господарську діяльність на території даного округу та розподіл коштів на утримання соціальної сфери), соціально – економічний розвиток території та план роботи на 2023 рік.

Жителі села Севрюки озвучили перед селищним головою такі проблемні питання:

- необхідність підсипання та грейдерування доріг місцевого значення;

- покращення якості надання медичних послуг жителям даного округу;

- благоустрій населених пунктів та місцевого кладовища;

- питання зі сфери земельних відносин та інше.

Очільник громади дав доручення учасникам наради в найкоротший термін і максимально ефективно вирішити проблеми мешканців даного населеного пункту.

На завершення зустрічі до жителів звернулись староста та директор Севрюківської ЗОШ, щодо збору коштів на закупівлю тепловізійного монокуляра, для одного із жителів села, який на даний час перебуває в зоні бойових дій. Вони закликали не стояти осторонь, а усіма можливими шляхами допомагати нашим захисникам, а також подякували усім, хто вже долучився до збору.

В свою чергу керівництво селищної ради виділило кошти в сумі 10 тис.грн. на придбання тепловізора та передали їх для старости.

Селищний голова подякував усім присутнім та закликав до активної співпраці, адже лише так можна досягнути бажаних результатів.

Також, хочемо висловити слова щирої подяки для організаторів та учасників благодійного ярмарку, що проходив сьогодні в Севрюківській ЗОШ , адже в такий нелегкий для України час кожна гривня для ЗСУ має значення. Наша сила – в єдності. Разом до Перемоги!

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят, люди сидят и в помещении



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора