A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 н.р. в Антонінській СТГ

Дата: 22.05.2023 15:40
Кількість переглядів: 43

На виконання наказу відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради від 03.01.2023р. №4 «Про організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 навчальному році», відповідно до Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 року № 845, з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді 19 травня 2023 р. відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради організовано та за участі усіх закладів загальної середньої освіти Антонінської СТГ проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» (далі – гра) з дотриманням законодавства України про введення воєнного стану та в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусною інфекцією SARS-CoV-2 на базі ДОТ «Подолянчик» смт Антоніни.

Згідно Програми проведення фестивалю-конкурсу за видами І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл («Джура»)» було передбачено:

п/п

Етапи

Категорія

Виконавець

1.

Урочисте відкриття регіонального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл («Джура»)»

Обов’язковий (привітання учасників Гри, урочисте підняття Державного Прапора України. Оголошення розпорядку дня)

Куян Н.А, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Рибачук Л.Л., провідний спеціаліст відділу

 

2.

Конкурс «Впоряд»

Обов’язковий (стройова підготовка)

Ковальчук М.І., виховник

3.

Змагання «Туристсько-спортивна смуга перешкод»:

  • Переправа;
  • Встановлення палатки;
  • Підтягування на перекладині

Обов’язковий

Харчук О.А.,

виховник

4.

Конкурс «Добре діло»

Обов’язковий (усі групи – екологічний напрям)

Рибачук Л.Л., спеціаліст відділу

5.

Обід

 

 

6.

Конкурс «Рятівник»

Обов’язковий (надання першої долікарської допомоги, практичні навички)

Петричук К.В., медсестра Антонінського ліцею

7.

Конкурс «Стрільба»

Обов’язковий (виконання стрільб з пневматичної гвинтівки)

Мельник В.В.,

виховник

8.

Конкурс «Перетягування линви»

Обов’язковий

Іванчук В.М., виховник

9.

Вечеря

 

 

10.

Закриття регіонального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл («Джура»)»

 

Рибачук Л.Л., спеціаліст відділу

 

Слід зазначити, що усі види Програми було виконано, учнівська молодь продемонструвала свій патріотизм та любов до України, готовність вивчати, вірити та захищати, показала якісну підготовку у конкурсах «Впоряд» та «Рятівник». Дякуємо усім учасникам за прибирання території табору в рамках конкурсу «Добре діло», а також за активність, відповідальність, мудрість, шляхетність та відвагу, що відповідає кодексу лицарства.

Найкраще виконали програму І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл («Джура»)» курінь Терешківського ліцею та курінь Федорівського ліцею.

Загалом кількість учасників, що взяли участь у І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл («Джура»)»  становила – 6 куренів, 6 роїв, 52 учні, 8 виховників.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора