A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Випуск 2023 року

Дата: 27.06.2023 13:59
Кількість переглядів: 993

Випуск 2023 року без сумніву увійде в історію, адже це другий випускний з моменту незалежності, який відбувся в умовах воєнного стану. Кожен з вчорашніх школярів попри свій юний вік був змушений стрімко подорослішати. Поняття війни, яке було відоме лише з підручників історії стало реальністю. Тепер, попереду самостійне життя. Саме перед сьогоднішніми випускниками вже зовсім скоро постане завдання відбудовувати Україну, ще більш красиву, могутню і головне вільну та мирну, звільнену від будь-яких асоціацій з росією.

Надважливу сторінку свого життя цьогоріч перегорнули 74 випускники 11-х класів закладів освіти Антонінської селищної ради, серед яких 2 випускники нагороджені срібними медалями . Пам’ятаємо також і про випускників 9-х класів, яких у 2022/2023 н.р. у Антонінській громаді 116 здобувачів освіти, серед них свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою отримали 4 учні.

Цьогорічні випускні вечори пройшли в тісному колі найближчих людей. Непідробні емоції, патріотичні пісні, прощальний вальс та щирі сльози…

Попри складні умови навчання наші випускники та педагоги змогли з гідністю завершити навчальний рік та отримати свідоцтва про здобуття освіти.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора