A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ З ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ НА ПОЧАТКУ СЕРПНЯ МЕНІ ВСТАНОВЛЕНО ІНВАЛІДНІСТЬ. НА ДНЯХ ОТРИМАВ ПОСВІДЧЕННЯ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ. ПЕНСІЮ МЕНІ ЩЕ НЕ ПРИЗНАЧЕНО. ЩО МЕНІ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ ОТРИМАТИ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ДО ДНЯ НЕЗАЛ

Дата: 30.08.2023 09:26
Кількість переглядів: 45

Постановою Кабінету Міністрів України 754 від 21 липня 2023 року “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань“ передбачено зокрема, що грошову виплату до Дня Незалежності України можуть отримати ветерани війни, які набули відповідного статусу до 24 серпня включно .

Пенсія по інвалідності військовослужбовцю, звільненому з військової служби, призначається по “військовому“ закону на підставі заяви та комплекту документів, які готує уповноважений орган силового міністерства або відомства, а у Вашому випадку – територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Якщо уповноважений орган вже передав комплект документів для призначення пенсії до Пенсійного фонду України, Ви можете зачекати та отримати зазначену грошову допомогу разом із пенсією. При цьому, Ви не позбавлені права самостійно звернутися до органів Пенсійного фонду України із заявою та документами, що підтверджують право на зазначену допомогу, та даними про рахунок, відкритий в уповноваженому банку.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора