A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У ЦЬОМУ РОЦІ Я НЕ ОТРИМУВАВ ВИПЛАТ ПО ДОГЛЯДУ ЗА МНОЮ ЯК ЗА ПОТЕРПІЛИМ ВНАСЛІДОК НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ НА ВИРОБНИЦТВІ І ГРУПИ, ЯКИЙ ЗДІЙСНЮВАВСЯ ЧЛЕНОМ СІМ’Ї. ЯКЩО Я ЗВЕРНУВСЯ ІЗ ЗАЯВОЮ ТІЛЬКИ ЗАРАЗ, ЗА ЯКИЙ ПЕРІОД МЕНІ БУДУТЬ ВИПЛАЧЕНІ КОШТИ?

Дата: 30.08.2023 09:29
Кількість переглядів: 50

Якщо потребу в догляді було визначено до 1 січня 2023 року, то виплата щомісячної грошової компенсації за надання соціальної послуги догляду вдома здійснюється за період з 1 січня 2023 року до місяця набрання чинності постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2023 775 “Деякі питання реалізації прав потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на отримання соціальних послуг”, тобто з січня по липень включно.

Якщо із заявою ви звернулися у серпні, то щомісячну грошову компенсацію, відповідно до пункту 7 постанови №775, буде нараховано та виплачено з серпня (з місяця подання заяви).

Таким чином, кошти вам буде надано за весь час, протягом якого ви в 2023 році мали право на страхову виплату: з січня по липень без звернення, далі з місяця подання заяви.

 

Довідково

Станом на 23.08.2023 відшкодування за надання соціальної послуги догляду вдома за період з січня по липень включно виплачено 1027 особам на суму 24,9 млн грн. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора