A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

МЕНІ 52 РОКИ, МАЮ ДОХІД МЕНШЕ МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ. ЧИ МОЖУ В ТАКОМУ ВИПАДКУ РОЗРАХОВУВАТИ НА СУБСИДІЮ НА ПРИДБАННЯ ТВЕРДОГО ПАЛИВА І СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ?

Дата: 04.09.2023 10:38
Кількість переглядів: 39

Житлова субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу призначається один раз на календарний рік виходячи з розміру доходу за попередній календарний рік.

Житлова субсидія не призначається, якщо нарахований середньомісячний сукупний дохід особи менше ніж розмір мінімальної заробітної плати та/або не сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому від мінімального, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Водночас, якщо Вами або за Вас сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в розмірі не менше мінімального за І або ІІ квартал 2023 року, то субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу може бути призначена у разі Вашого звернення за нею у ІІІ або ІV кварталі 2023 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора