Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Серпнева методична зустріч організаторів виховної роботи

Дата: 12.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 68

      28 серпня 2023 року відбулося засідання методичного об’єднання організаторів виховної роботи закладів загальної середньої освіти громади, яке провела  консультант відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Ірина ВОЗНЮК.

    Ірина Станіславівна детально проаналізувала результати участі в конкурсах на усіх рівнях за 2022/2023 навчальний рік; ознайомила з особливостями організації виховного процесу в закладах загальної середньої та позашкільної освіти у 2023/2024 навчальному році. Наголосила на тому, що національно-патріотичне виховання дітей і молоді в сучасній школі має першочергове значення, адже в умовах воєнної агресії російської федерації в Україні національно-патріотичне виховання є одним із пріоритетних напрямів діяльності держави та суспільства щодо розвитку національної свідомості на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність), формування у громадян почуття патріотизму, поваги до Конституції і законів України, соціальної активності та відповідальності за доручені державні та громадські справи, готовності до виконання обов'язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

     Цікавим і змістовним був виступ Майї  МОЛОДЕЦЬКОЇ,  педагога-організатора Кременчуківського ліцею, яка висвітлила питання  організації виховного процесу в закладі загальної середньої освіти в умовах воєнного стану та з власного досвіду надала практичні поради, як проводити зустрічі з захисниками.

      Людмила КОНДРАТЮК, заступник директора з виховної роботи Терешківського  ліцею надала практичні поради, як сформувати позитивний клімат в класному колективі: методи та стратегії для класного керівника НУШ.

        Також учасники зустрічі обговорили питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2024 році у світлі законодавчих змін.

       Усім освітянам миру і творчої наснаги.

       Разом до Перемоги!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора