A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання селищного голови з святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисників та Захисниць України та днем українського козацтва

Дата: 01.10.2023 15:16
Кількість переглядів: 40

Шановні жителі Антонінської громади дорогі захисники та захисниці України!  Прийміть щирі вітання з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці !

1 жовтня – це свято, у якому переплелися давні українські традиції та сучасність. Ми схиляємо голови перед мужністю українських захисників, що перебувають нині на передовій захисту держави та безсмертним подвигом тих, хто заплатив найдорожчу ціну – власне життя, захищаючи краще майбутнє Батьківщини.

Це свято особливе, бо нагадує нам про громадянський обов'язок і важливе призначення кожного – оберігати і захищати Батьківщину.

День захисників і захисниць України є справжнім святом самовідданості і благородства, що так органічно поєдналося з іншими святами, які також відзначають 1 жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського козацтва. І нині Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які, так само, як наші пращури, стоять на захисті рідної землі.

Хочу висловити найщиріші вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які  надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати всіх, хто носить високе звання Захисника України.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

З повагою селищний голова

 Анатолій ОЦАЛЮК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора