A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулися урочистості до Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2023 09:43
Кількість переглядів: 57

Традиційно, в першу неділю жовтня, Україна відзначає День працівників освіти.

Тож сьогодні в Антонінському ліцеї відбувся урочистий захід, присвячений працівникам однієї із найблагородніших професій – педагогам та ветеранам праці.

Нині професія педагога неабияк важлива. Наші освітяни, попри складну ситуацію в країні, продовжують навчати молодь. Сьогодні викладачі, вчителі та вихователі відчувають глибоке емоційне навантаження через відповідальність за безпеку життя й збереження здоров’я кожного школяра і вихованця. Але попри це вони продовжують працювати та навчати.

Привітати освітян з їхнім професійним святом завітали: голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, селищний голова Анатолій Оцалюк, начальник управління з питань спільної власності територіальних громад Едуард Монастирський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Наталія Куян та голова ПОПО Красилівської, Антонінської, Заслучненської та Щиборівської територіальних громад Наталія Питлик.

На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у російсько – українській війні та поклали квіти до Стели пам’яті борцям за волю та Незалежність України.

Зі словами вітання та вдячності до освітян звернулися голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, селищний голова Анатолій Оцалюк та начальник відділу освіти Наталія Куян.

Побажали всім педагогам миру, добра та злагоди в державі і в кожній родині, міцного здоров’я, довгих років життя та найдорожчих людей поруч.

За високі досягнення у педагогічній діяльності, самовідданість обраній професії, вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення Дня працівників освіти кращих учителів та ветеранів праці було нагороджено подяками Хмельницької обласної ради, грамотами і подяками Антонінської селищної ради та подяками відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму.

А також Віолета Олександрівна Лабазюк для покращення матеріально – технічної бази закладів освіти громади, вручила начальнику відділу освіти Наталії Куян два подарункових сертифікати на придбання принтера та ноутбука.

Гарний, святковий настрій та дружню атмосферу дарували всім присутнім педагогічний колектив Антонінської школи мистецтв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора