A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні, 23 жовтня, жителі Антонінської громади провели в останню путь земляка, жителя села Закриниччя, стрільця помічника гранатометника 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А 7084, солдата – Волицьк

Дата: 23.10.2023 11:27
Кількість переглядів: 59

Сьогодні, 23 жовтня, жителі Антонінської громади провели в останню путь земляка, жителя села Закриниччя, стрільця помічника гранатометника 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А 7084, солдата – Волицького Івана Валерійовича.

Обабіч дороги якою вирушив у останню путь справжній Герой України місцеві мешканці утворили живий ланцюг, стоячи на колінах з квітами.

З фото на присутніх дивився щирий та добрий Іван. Війна забирає найкращих, найвідважніших – цвіт нашої нації.

Мужньо і непохитно боронив Іван Україну, зі зброєю в руках відстоював свободу та майбутнє кожного українця.

16 жовтня 2023 року в результаті поранень несумісних з життям, отриманих в результаті артобстрілу російськими окупантами на території Харківської області, обірвалося життя Героя.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, представники влади, працівники установ, підприємств, організацій та вдячні земляки.

У храмі святого Великомученика Димитрія Солунського, що в селищі Антоніни, відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном.

Івану було 38 років….

Заквітчано-сумним зустрічало село Закриниччя свого земляка. Осінні квіти, вистелені вздовж дороги, пахли гіркотою полину, який із смутком проникав глибоко в серця рідних, односельчан, друзів та знайомих Івана.

Він назавжди повернувся у місцину, де виріс, де усе рідне та знайоме. Повернувся Героєм…

Рідні, друзі назавжди запам’ятають його сміливим, справжнім патріотом, добрим та чуйним товаришем.

З військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. За його душу піднеслася спільна молитва, на його честь прозвучав Державний Гімн, тричі «Слава!» і військовий салют.

Поховали Івана на кладовищі в селі Закриниччя.

Не маємо права забути, якою дорогою ціною дається нам воля.

Вічна слава і памʼять Герою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора