A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Виставка дитячих робіт «Зимова феєрія»

Дата: 12.12.2023 10:20
Кількість переглядів: 536

      В Україні розпочався цикл різдвяно-новорічних свят. Починаючи з цього року, українці відзначають їх за новоюліанським календарем: святковий період почався 18 листопада на Романа та закінчиться на Водохреща – 6 січня. Також вперше День Святого Миколая припало на 6 грудня. 

В переддень дитячого свята  відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради було організовано та проведено виставку  дитячих робіт «Зимова феєрія» в рамках Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Новорічна технофеєрія».

Виставку проведено з метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, виховання бережливого ставлення до природи та її збереження, залучення дітей до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, професійне самовизначення учнів, розвитку флористичного мистецтва в Україні, стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку, патріотичного виховання, збереження традицій, звичаїв та обрядів українського народу, зросту технічної майстерності дітей та юнацтва, задоволення їх потреб у творчій самореалізації.

У виставці взяли участь як окремі вихованці, так і учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади, які мають необхідні вміння та навички у виготовленні флористичних новорічно-різдвяних робіт віком від 6 до 18 років.

Виставка проводилась за номінаціями:

- «Техноялинка» (паперова, дерев’яна, металева, з матеріалів вторинного використання, з матеріалів для шиття, об’ємні композиції в довільній техніці);

- «Найкраща креативна іграшка» для новорічної ялинки (виготовлена зі штучних матеріалів, вторинної сировини в поєднанні з виробами декоративно-ужиткового мистецтва; конструкція виробу повинна мати кріплення);

        - «Різдвяний вінок»;

 - «Різдвяний/новорічний сувенір» (композиції, іграшки, гірлянди в довільній техніці);

 - «Символ 2024 року» (робота в довільній техніці);

 -  «Патріотична/етнічна  ялинкова іграшка»;

 - «Стилізована ялинка»;

 - «Новорічний букет»;

 - «Новорічна композиція»;

 - «Новорічний вінок»;

 - «Сюжетна композиція»;

 - «Флористична новорічна картина чи колаж»;

 - «Новорічний подарунок».

  Кращі роботи юних талантів відібрано та надіслано на обласний етап Всеукраїнських конкурсів. Сподіваємось на гарні результати.

 

 

 

     

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора