Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Пліч-о-пліч – разом переможемо! ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу»

Дата: 12.02.2024 09:46
Кількість переглядів: 100

 

Спорт – це сила, спорт – це об’єднання та емоції, нові знайомства, гартування командного духу. З метою заохочення до активних занять спортом та здорового способу життя, популяризації волейболу серед учнів закладів загальної середньої освіти 9 лютого 2024 року на базі Антонінської ДЮСШ відбувся другий етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» серед дівчат під гаслом «Разом переможемо» в рамках Всеукраїнського загальнонаціонального проєкту за ініціативи Президента України В. Зеленського. 5 команд, що формувалися з дівчат 9-х класів і молодших з трьох закладів загальної середньої освіти громади представили свій навчальний заклад у ІІ етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу».

Участь у змаганнях забезпечили 38 дівчат із закладів освіти: Антонінського ліцею, Кременчуківського ліцею та Федорівського ліцею.

Команди дівчат продемонстрували видовищну, цікаву та резельтативну гру.   Завершилися змагання на користь Антонінського ліцею, друге місце виборола команда Федорівського ліцею, третє місце посіла команда Кременчуківського ліцею.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора