A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

30 сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 21.03.2024 14:39
Кількість переглядів: 53

21 березня 2024 року під головуванням Антонінського селищного голови Анатолія Оцалюка відбулося пленарне засідання 30 сесії Антонінської селищної ради 8 скликання.

Розпочалося пленарне засідання із Гімну України, хвилиною мовчання було вшановано пам’ять захисників України та наших співвітчизників, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації.

У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 15 депутатів селищної ради, тому відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

На пленарне засідання було винесено 21 проект рішень, що стосуються економічного і соціального розвитку громади, а також рішення з питань земельних відносин.

Питання порядку денного попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

Під кінець сесійного засідання Анатолій Оцалюк подякував колегам за розуміння та спільну, злагоджену й результативну роботу в інтересах і на благо Антонінської територіальної громади.

З відповідними рішеннями селищної ради можна буде ознайомитись на офіційному сайті селищної ради у розділі «Архів документів».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора