A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

20 березня, відповідно до затвердженого графіка, перший заступник голови Хмельницької районної державної адміністрації Віктор Паламарчук, провів прийом громадян з особистих питань у Антонінській територіальній громаді

Дата: 20.03.2024 14:41
Кількість переглядів: 30

20 березня, відповідно до затвердженого графіка, перший заступник голови Хмельницької районної державної адміністрації Віктор Паламарчук, провів прийом громадян з особистих питань у Антонінській територіальній громаді.

У виїзному прийомі громадян взяли участь селищний голова Анатолій Оцалюк,перший заступник селищного голови Юрій Кондратюк, начальники та працівники відділів Хмельницької районної державної адміністрації та Антонінської селищної ради.

Звернулись до посадовця, з надією на підтримку та допомогу у вирішенні нагальних питань, жителі та працівники апарату Антонінської селищної ради.

В ході прийому громадян звучали проблемні питання різного характеру, зокрема: питання щодо надання соціально – психологічної допомоги ветеранам, влаштування в притулки літніх людей похилого віку, яких нікому доглядати, завчасне оповіщення про дату проведення всеукраїнської шкільної ліги «Пліч – о – пліч», питання транспортного сполучення сіл Кременчуківського та Великомедведівського старостинських округів з адміністративним центром громади, проблема з використанням коштів на оплату капітального ремонту Антонінської АЗПСМ та придбання шкільних автобусів.

Звернення громадян, заступником голови районної адміністрації, були уважно розглянуті. Про результати розгляду зверненнь, буде поінформовано у порядку, передбаченому чинним законодавством.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора