A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Роковини з дня загибелі нашого земляка - Козловського Олександра Вікторовича

Дата: 14.03.2024 15:20
Кількість переглядів: 26

Сьогодні, у селі Терешки відбувся мітинг- реквієм присвячений роковинам пам’яті нашого земляка, захисника України –Козловського Олександра Вікторовича, який загинув 14 березня 2023 року під час ведення бойових дій в Бахмутському районі Донецької області , внаслідок скидання осколкового боєприпасу з ворожого безпілотника , отримавши поранення несумісні з життям.

У скорботному заході взяли участь рідні та близькі загиблого, перший заступник селищного голови Юрій Кондратюк, староста Терешківського старостинського округу Іван Шевчук, працівники структурних підрозділів Антонінської селищної ради, а також вчителі, учні ліцею, жителі с.Терешки.

По завершенню мітингу, керівництво громади разом з рідними загиблого та представниками громадськості відвідали могилу Олександра Козловського, вшанували його світлу пам’ять хвилиною мовчання, поклали квіти, й схилили голови у глибокій скорботі.

Вшaнувaння пaм’ятi людей, якi вiддaли життя зa Україну – нaш oбoв’язoк.

Олександр був спрaвжнім пaтрioтом, який боровся за суверенітет та цілісність держави, і віддав своє життя за мир та спокій на рідній землі.

…Минув рік від дня загибелі захисника, але миру в Україні ще немає. Минув рік, але легше не стало… Бо це був рік смутку та болю, спогадів та гіркої втрати... Рік незагоєної рани у серцях рідних та близьких. Рік, як мати і батько провели у засвіти сина, дружина – чоловіка, діти-батька, сестри та брат – брата, велика родина – близьку людину, а наша громада – свого захисника.

І наш обов’язок зробити все можливе, щоб жертва Олександра та інших Героїв не була марною. Щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною та незалежною Україною.

Антонінська територіальна громада схиляє голови в глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття рідним, близьким і друзям Героя.

Світла пам'ять і вічна слава Олександру…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора