Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Провели в останню земну дорогу захисника, мужнього воїна - Віктора Миколайовича Городового

Дата: 08.03.2024 10:31
Кількість переглядів: 52

Сьогодні жителі Антонінської громади провели в останню дорогу захисника, мужнього воїна – Віктора Миколайовича Городового, який віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Свого захисника односельчани проводжали навколішки та зі слізьми на очах.

Солдат Віктор Миколайович був призваний на службу по загальній мобілізації у лютому 2022 року. Проходив службу у стрілецькому відділенні 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

5 березня 2024 року, Герой загинув захищаючи Україну, свою родину та кожного з нас від рашистської навали на території Запорізької області.

Віктор був позитивною, щирою людиною. Мав багато мрій та планів у житті, надзвичайно любив свою родину і рідну землю.

Провести захисника України в останню путь разом з рідними, прийшло чимало жителів нашої громади, представники влади, працівники установ, підприємств, організацій, друзі Героя та ті, хто просто знав Віктора.

- Страшна, жорстока війна забрала життя нашого Героя-захисника. Дякуємо Віктору за те, що боронив рідну землю, кожного з нас, за те, що разом з побратимами зупиняли російське зло ціною власного життя. Назавжди наш Герой у серцях та пам'яті. Вічна слава захиснику України, щирі співчуття рідним і близьким, - зазначив у своєму зверненні селищний голова Анатолій Оцалюк -Доземно вклоняємось Тобі, Герою, за жертовність і відвагу. Вічна та світла памʼять усім полеглим у російсько-українській війні!

Поховали Віктора Городового на кладовищі в селі Севрюки з військовими почестями.

Чин поховання відслужив настоятель храму Святого Великомученика Димитрія Солунського,що в селищі Антоніни, отець Андрій Миколів.

Світлої дороги тобі, Вікторе ,до рядів Ангелів-захисників Небесного воїнства. Попри все горе і сльози засяє над Україною Веселка Перемоги.

Вічна пам'ять Захиснику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора