Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Джура для всіх: кейси практик закладів освіти громади

Дата: 13.06.2024 16:34
Кількість переглядів: 91

З метою створення бази кращих практик щодо впровадження Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), підвищення громадянської активності учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), обміну досвідом та напрацюваннями між педагогами 13 червня 2024 року відбулось методичний івент «Джура для всіх: кейси кращих практик». Участь у методичному засіданні взяли педагогічні працівники з усіх закладів загальної середньої освіти громади.

Заступники з виховної роботи, педагоги-організатори, класні керівники, виховники роїв, керівники гуртків поділилися досвідом впровадження гри «Сокіл» («Джура») у закладах загальної середньої освіти, зокрема власним досвідом виховника джур у сучасному педагогічному процесі, методами та формами роботи з вихованцями у грі «Джура», роботою над формуванням особистості патріота, українським виховним ідеалом у грі «Джура», участю у національно-патріотичних акціях, конкурсах, фестивалях, флешмобах, виховних заходах як прийомом з формування патріотичної та громадянської свідомості вихованців, використанням засад народної/козацької педагогіки у впровадженні гри «Джура», засобами розвитку лідерства і самоврядування на рівні роїв та куренів у грі «Джура».

Під час засідання педагоги демонстрували фото/відео презентації роботи з учнівськими колективами та гуртківцями. Провідний спеціаліст відділу Лілія Рибачук звернула увагу на нормативно-правову документацію щодо національно-патріотичного, військового виховання та підвела підсумки навчального року в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), вручила грамоти кращим роям закладів освіти за здобутки і досягнення.

Варто зазначити, що подібні заходи важливі, оскільки дозволяють поширити педагогічний досвіду серед освітян громади щодо впровадження Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора