Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Тищук Олег Станіславович

Дата: 31.07.2024 16:34
Кількість переглядів: 45

Народився Олег в м. Шепетівка Хмельницької області. Ще дитиною разом з батьками переїхав до смт. Антоніни, де навчався в місцевій школі. Змалку звик допомагати по господарству батькам, був працьовитим та слухняним підлітком. Після закінчення Антонінської школи  I-III ступенів пішов працювати у колгосп різноробочим, звідки був  призваний до лав Радянської армії. Службу проходив в с. Липники Пустомитівського району Львівської області. Після звільнення у запас пішов знову працювати до колгоспу.

З січня 1992 року прийнятий на посаду заступника директора з господарської роботи Антонінської спеціальної школи. Під час своєї трудової діяльності був сумлінним та відповідальним працівником.  Він умів приймати швидкі та мудрі рішення, знаходити вихід з будь – якої складної ситуації. Для працівників школи був не лише керівником, але й добрим, порядним товаришем.

У 1992 р. Олег одружився. Згодом у молодого подружжя народився син Сергій.

Олег був цілеспрямованим, розумним, щирим, добрим, мав почуття гумору, любив свого сина і дружину, цінував і  оберігав свою сім’ю. Поважав своїх батьків, сестру.

Олег був глибоко віруючою людиною. Любов до Бога йому привила бабуся по батьковій лінії.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави  Олег, не вагаючись, 26 лютого 2022 року став на захист рідної країни, пішов добровольцем. Після проходження навчання на Яворівському полігоні був відправлений на нульові позиції під Бахмут, Лиман.

Олег був старшим стрільцем – оператором 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 1 механізованої роти військової частини А 0296. За період служби отримав грамоти та відзнаку «За сумлінну службу».

Загинув Тищук Олег Станіславович 2 травня 2024 року поблизу с. Діброва Сєверодонецького району Луганської області.

У загиблого Героя залишилися дружина, син, батьки та сестра.

Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті односельчан, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Похоронений на місцевому кладовищі, а його ім’я закарбоване на Стелі пам’яті в смт. Антоніни.

 

Вічна пам’ять Герою!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора