Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Синюк Олег Костянтинович

Дата: 01.08.2024 09:31
Кількість переглядів: 48

Народився Синюк Олег Костянтинович 3 липня 1988 року в селищі Антоніни Красилівського району Хмельницької області. В 1994 році пішов навчатися до першого класу Антонінської загальноосвітньої школи I IIIступенів (нині Антонінський ліцей), яку закінчив у 2005 році та здобув повну загальну освіту. Після закінчення школи, одразу, пішов працювати на будівництво. А в 2006 році був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. Військову службу ніс у с. Цвітоха Славутського району Хмельницької області. Після закінчення служби, у 2007 році одружився, а в 2010 році в Олега народився син Сергій.

9 березня 2022 року Олег був призваний до лав Збройних сил України, та не роздумуючи став на захист цілісності та недоторканості нашої держави. Військову службу з честю та гідністю ніс в Донецькій області. Олег мав звання старшого солдата гранатометного відділення IIмеханізованого батальону військової частини А 4053.

Синюк Олег Костянтинович, вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, близько 17.30 год. 17 серпня 2022 року, неподалік села Опитне Покровського району Донецької області під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника, отримав поранення.  Внаслідок отриманих травм о 02.00 год. 31 серпня 2022 року помер у нейрохірургічному відділенні комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. Академіка Ющенка».

Посмертно, згідно наказу Президента України, Олега нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті односельчан, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

02 вересня 2022 року похоронений на місцевому кладовищі, а його ім’я закарбоване на Стелі пам’яті в смт. Антоніни.

Вічна пам’ять Герою!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора