Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Міжнародний конкурс еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття»

Дата: 05.09.2024 10:10
Кількість переглядів: 77

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки  України підведено підсумки Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття».

      Конкурс проводився з метою поповнення знань дітей про рослинний та тваринний світ, формування основ екологічної культури та мислення, розвитку спостережливості, образної пам’яті, уваги, кмітливості, виховання любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища, творчого самовираження, розвитку навичок логічного та творчого мислення, підтримки всебічних талантів дітей, виховання у дітей віри у власні здібності, заохочення учнів до здорового суперництва, а також привернення уваги на величезну роль рослинного світу.

    

Вітаємо переможців Конкурсу:

 

НОМІНАЦІЯ «Природні об’єкти очима дітей»  - ручні вироби: прикраси або аксесуари (кулон / сережки / браслет / намисто):

І місце

      Віталій ФЕЩУК, учень 2 класу Антонінського ліцею з конкурсною роботою «Квітучі маки». Керівник роботи Світлана Станіславівна Стратенюк

 

НОМІНАЦІЯ «Один день з життя природи» - відеоблог/ екореклама

4  місце

     Владислав КОЛЬКО, учень 2 класу Антонінського ліцею з конкурсною роботою «Світлий спогад про Героя…». Керівник роботи Світлана Станіславівна  Стратенюк.

     СТРАТЕНЮК Світлані Станіславівні, керівнику робіт, учителю початкових класів Антонінського ліцею Антонінської селищної територіальної громади, винесено подяку за високий професіоналізм у поновленні знань дітей про рослинний та тваринний світ, формування екологічної культури та мислення, розвиток спостережливості та бережливого ставлення до навколишнього середовища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора