Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Урочистий захід присвячений працівникам однієї із найблагородніших професій – педагогам та ветеранам праці

Дата: 04.10.2024 14:08
Кількість переглядів: 36

Традиційно, у першу неділю жовтня, своє свято відзначають освітяни.

Тож 4 жовтня в Антонінському Будинку культури відбувся урочистий захід, присвячений працівникам однієї із найблагородніших професій – педагогам та ветеранам праці.

Нині професія педагога неабияк важлива. Наші освітяни, попри складну ситуацію в країні, продовжують навчати молодь.

Привітати працівників галузі освіти з їхнім професійним святом завітали: селищний голова Анатолій Оцалюк, радник голови Хмельницької обласної ради Тетяна Образцова та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Наталія Куян.

На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у російсько – українській війні та поклали квіти до Стели пам’яті борцям за волю та Незалежність України.

Зі словами вітання та вдячності до освітян звернувся селищний голова Анатолій Оцалюк, Тетяна Образцова та начальник відділу освіти Наталія Куян.

Побажали всім педагогам миру, добра та злагоди в державі і в кожній родині, міцного здоров’я, довгих років життя та найдорожчих людей поруч.

За високі досягнення у педагогічній діяльності, самовідданість обраній професії, вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення Дня працівників освіти заслужену когорту вчителів та ветеранів було нагороджено грамотами та подарунками Хмельницької обласної ради, грамотами Антонінської селищної ради та грамотами і подяками відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму.

Гарний, святковий настрій та дружню атмосферу дарували всім присутнім педагогічний колектив Антонінської школи мистецтв.

Ми пишаємося нашими педагогами, їхнім натхненням, ідеями та результатами .

Дякуємо вам за те, що повністю віддаєтеся своїй справі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора