Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч з представниками Офісу з залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest

Дата: 20.01.2018 19:26
Кількість переглядів: 695

Фото Агенція Сталого Розвитку АСТАР.18 січня у м.Хмельницькому в Агенції Сталого Розвитку «АСТАР» відбулася зустріч з представниками Офісу з залучення та підтримки інвестицій Ukrainelnvest. UkraineInvest є консультаційно-дорадчим органом, підпорядкованим Кабінету Міністрів України, що координується Урядовим уповноваженим з питань інвестицій.

На зустрічі були присутні представники Антонінської, Красилівської і Городоцької ОТГ та підприємці Хмельниччини. Представники Ukrainelnvest, Станіслав Базалієв та Віталій Мазур, розповідали слухачам про тонкощі і здобутки Офісу. Антонінську ОТГ представляли: голова громадської організації "Антонінський край" - Марина Пилип'юк, директор кооперативу "Медокрай" - Рахімов Файзідінджон, депутат Антонінської ОТГ та підприємець - Слободенюк Володимир, головний спеціаліст в сфері економічного розвитку та інвестицій Антонінської ОТГ - Саківський Іван та бібліотекар - екскурсовод Антонінської бібліотеки для дітей - Шемчук Наталія.

Найближчим часом планується підписання договору між АСТАР та Антонінською ОТГ. Попереду кропітка та наполеглива робота над розробкою стратегічного плану та залучення інвестицій. Маємо чимало задумів та планів для розвитку Антонінської ОТГ. Просимо новообраних депутатів, та всіх небайдужих жителів, прийняти активну участь у знайденні правильних рішень для подальшого розвитку нашої з вами громади.

Дякуємо за запрошення та підтримку Олегу Демчуку та команді АСТАР.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора