A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Учениця Антонінської дитячої музичної школи Венглюк Наталія стала дипломантом ХІІ Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців української народної музики «З народного джерела»

Дата: 08.05.2018 13:35
Кількість переглядів: 518

3-4 травня 2018 року в м. Рівне пройшов ХІІ Всеукраїнський конкурс молодих виконавців української народної музики «З народного джерела». Учениця Антонінської дитячої музичної школи, солістка зразкового фольклорного гурту «Родовід», Венглюк Наталія, стала дипломантом конкурсу. Вона вразила всіх присутніх чистотою інтонування, манерою виконання та вмінням передати образ у кожній пісні. Бажаємо їй не зупинятися на досягнутому, працювати ще краще, адже кожен новий  конкурс, фестиваль – це досвід, це ще одна сходинка, яку потрібно подолати для того, щоб мати високий професійний рівень у майбутньому!
Також дякуємо організаторам конкурсу за чудовий майстер клас від Максима Бережнюка, який представив більше 60 інструментів (а повністю його колекція налічує більше 100) та продемонстрував віртуозне володіння майже кожним із них.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора