A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Свято Миколая в Антонінській школі-інтернат

Дата: 20.12.2018 08:47
Кількість переглядів: 435

Забілів снігами гай.
Іде Святий Миколай!..
І в Антонінську школу-інтернат до чемних діток завітали славні посланці-помічники Чудотворця. Другий рік поспіль приїжджає до нас колектив учнів 7-А класу, батьків та вчителів Хмельницької СШ 12. Діти та весь педагогічний колектив вдячні за щире спілкування, за цікаві розваги та конкурси. Цікаво було долучитися до європейських традицій, розучуючи з юними волонтерами танці народів Європи. Гості також відвідали нещодавно відкритий музей Потоцьких.

Щороку нашу школу в День Святого Миколая та в інші свята відвідує наш Антонінський священик отець Сергій. Завітав до малечі він і цьогоріч із солодощами, мудрими настановами та порадами, із розповіддю про життя та подвиги Чудотворця Миколая.

У День Святого Миколая в Антонінську спеціальну ЗОШ- інтернат завітали працівники благодійного фонду « Братерство без кордонів -Україна». Щиро вдячні за солодощі та цікаву лялькову виставу «Найкращий подарунок». Дякуємо, що завжди нас підтримуєте. Ваш вклад у скарбницю загальнолюдської доброти, і для нас особисто, неоціненний.

Слова щирої подяки висловлюємо Красилівському відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, особисто начальнику поліції полковнику Когуну Андрію Миколайовичу та ДП ПАТ « Оболонь» «Красилівське» за щорічну підтримку та допомогу, за подарунки, солодощі, фрукти. Окрема подяка народному депутату України Андрію Шиньковичу за новорічні подарунки.

У день Святого Миколая творяться в світі справжні дива. Автоклуб «Смотра» буквально засипав нашу школу подарунками. Діти були в захваті від іграшок, настільних ігор, солодощів та інших подарунків. Дякуємо, що в такий непростий для країни час, знаходите можливості для благодійності.

Слова щирої вдячності висловлюють адміністрація, діти та весь педагогічний колектив Хмельницькій обласній раді в особі заступника голови Хмельницької обласної ради Валерія Лескова за подарований у День Святого Миколая принтер та новорічні подарунки.
Бажаємо всім благодійникам, волонтерам, помічникам Миколая Чудотворця, що завітали в нашу школу, мирного неба, Божої благодаті, щасливого та веселого Різдва і, звичайно, щоб і до них кожного року приходив Святий Миколай з тим, що кожен забажає.

Щиро вдячні за турботу і підтримку, за солодкі "миколайчики" корпорації "Сварог Вест Груп".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора