A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Дата: 04.03.2020 11:27
Кількість переглядів: 251

3 березня на базі Великосалиської гімназії Антонінської селищної ради відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ на тему «Формування комунікативної компетентності у молодших школярів».

На початку семінару учні гімназії подарували присутнім вчителям весняний настрій та побажали плідної праці.

Протягом семінару педагоги-початківці відвідали ранкову зустріч у 1 класі на тему «Мультфільми» (вчитель Чорна Н.І.), урок природознавства у 3 класі на тему «Свійські тварини, Походження свійських тварин від диких» (вчитель Іщук Н.В.), майстер-клас «Використання інноваційних технологій на всіх етапах сучасного уроку в початковій школі» (вчитель Вознюк І.С.).  

Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталія ГЕРАСИМЧУК зробила презентацію навчально-методичних посібників для вчителів початкових класів по Новій українській школі. Голова методичного об’єднання Світлана СТРАТЕНЮК звернула увагу на мотиваційний компонент у проблемно-діалогічному навчанні молодших школярів.   

                У підсумковій частині учасники семінару отримали методичні консультації  щодо актуальних проблем освітнього процесу в початковій школі. Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора