Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Наша пам’ять, наш біль!

Дата: 26.04.2021 17:05
Кількість переглядів: 575

Сьогодні, у Антонінській школі мистецтв за участі селищного голови Анатолія ОЦАЛЮКА, першого заступника Юрія КОНДРАТЮКА, начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталії КУЯН відбувся захід присвяченій важливій події для нас усіх –  35 роковинам від дня трагедії на Чорнобильській АЕС.

26 квітня є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, водіїв, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Наші односельці в ту страшну для людства годину також відгукнулися на клич про допомогу. Вони, не жаліючи власного здоров’я, ліквідовували наслідки аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Творчий колектив Антонінської ШМ та Антонінського БК, Кременчуківського СБК та інші заклади культури Антонінської селищної територіальної громади у цей день вшановували ліквідаторів та учасників за їх сміливість та відвагу! Найщиріші слова вдячності та доземний уклін їм за високу громадську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиє життя обірвав смертоносний атом.

https://www.facebook.com/groups/422851598867920/permalink/491491272003952/

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора