Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання селищного голови з Днем працівників житлово - комунального господарства

Дата: 21.03.2022 10:10
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Шановні працівники  житлово-комунального  господарства «Комунальник»!

Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян.

Сьогодні для кожного з нас комунальні блага стали звичною нормою життя, і зачасту люди не замислюються над тим, скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування.  Тож запорукою успішного розвитку житлово  – комунальної сфери є високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність у виконанні поставлених завдань.

Кожна пора року ставить перед вами свої виклики і обсяги роботи, але ремонт житлового фонду, благоустрій парків і скверів, озеленення та зовнішнє освітлення вулиць – це та буденна робота комунальників, яка робить нашу громаду кращою, створює комфорт, хороший настрій та гарне самопочуття її мешканцям.

Сердечне спасибі вам за невтомну працю й відданість обраній професії. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, достатку та впевненості в завтрашньому дні, здійснення життєвих планів та сподівань. Керівникам витримки та згуртованості в колективі, і щоб у відносинах із жителями громади завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння.

З повагою селищний голова

Анатолій ОЦАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора