Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Церемонія поховання нашого Героя - Олексія Закліцького

Дата: 20.05.2022 10:35
Кількість переглядів: 409

Сумна звістка прийшла з фронту в Антонінську громаду - 16 травня внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу на Сході загинув наш земляк 35-річний військовослужбовець Закліцький Олексій Станіславович, який мужньо захищав Україну і кожного з нас від російських убивць.

У Антонінській громаді  20 травня було оголошено Днем жалоби за загиблим Героєм ,цього ж дня відбулася церемонія поховання - віддати шану та провести в останню путь нашого Героя прийшли представники влади, рідні, друзі та мешканці громади. Присутні, схиливши голови у скорботі, зустріли воїна живим коридором.

 «Засмучена родино, шановна громадо!

Яка довга дорога додому! П’ять днів очікувань. Сліз, горя, нерозуміння, зневіри. Чотири безкінечні ночі. Чому так? А, може, не він? А що робити? Не знаєш що відповісти…..Немає слів…Війна забирає у нас кращих. Жорстоко. Не вибираючи. Щоразу придумуючи щось нове.

Олексій не був випадковим, не був тим, хто не знав, що йому робити. Не був тим, хто вперше тримає зброю в руках. Він чітко розумів, що його країна потребує захисту. З перших днів повномасштабної війни стояв на захисті рубежів нашої країни.

На жаль, Путін вніс свої криваві корективи в наше життя та зруйнував всі плани. Йому однаково на виплакані очі та розбиті серця мами Світлани та сестри Оксани, та знайте ваш син, брат – Герой! Він свідомо та мужньо стояв до кінця, він не покинув вас, він там на небесах у небесному війську захисників України.

Пам’ять про Олексія Закліцького житиме вічно!

Пані Світлано – схиляюся в подяці за сина та ще раз, від імені всієї Антонінської громади, висловлюю щирі співчуття всім рідним та близьким.

Слава Україні! Вічна пам’ять героям, які обороняють нас, але вже в лавах небесного війська!» - звернувся до всіх селищний голова Анатолій Оцалюк, висловив слова співчуття і підтримки родині від імені всієї громади, слова вдячності за подвиг їхнього сина, брата від імені всієї України.

З прощальною промовою виступив директор школи в якій навчався Олексій, йому і досі важко змиритись, непросто зрозуміти та сприйняти біль втрати.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисника України!

Вічна пам’ять Герою!

Слава нашим захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора