Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вантаж з гуманіиарною допомогою для ВПО, які перебувають на території Антонінської громади

Дата: 04.05.2022 23:00
Кількість переглядів: 150

Введення воєнного стану на території України стало початком активної роботи нашої громади у підтримці внутрішньо переміщених осіб, які прибули із тих областей , де йдуть активні бойові дії.

І поки в Україні палає війна, кожен чітко усвідомлює – потрібно бути корисним. Віддавати максимум знань, зусиль та навичок, щоб наблизити день, коли можна сміливо сказати – перемогли.

Людські взаємин неможливо уявити без проявів турботи і допомоги, особливо коли допомога йде від щирого серця.

Сьогодні Антонінська селищна рада отримала гуманітарну допомогу з міста Лейпціг – Німеччина, яка була зібрана працівниками фірми Nette Papier та доставлена за сприяння https://www.facebook.com/fiodor.dimov.1 до смт Антоніни. Отримана допомога буде розприділена між внутрішньо переміщеними особами які проживають на території громади.

Керівництво Антонінської селищної ради висловлює щиру подяку благодійникам, які не залишаються осторонь лиха, що спіткало нашу країну та усіляко допомагають у цей скрутний час, а саме для https://www.facebook.com/fiodor.dimov.1 та працівникам фірми Nette Papier. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я та процвітання. В народі кажуть, що добрі люди – це щасливі люди, і доброта обов’язково повертається до тих, хто її віддає. Нехай вам Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла!

Разом переможемо! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора