Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

В селищі Антоніни відбувся турнір з футболу «Antoniny Cup» - серед дітей 2014 року народження

Дата: 07.08.2022 16:23
Кількість переглядів: 174

7 серпня 2022 року, за підтримки Хмельницької Обласної Асоціації Футболу, ФГ «Фортуна – Агро Д», Антонінської селищної ради та магазину «Зоя», в селищі Антоніни відбувся турнір з футболу «Antoniny Cup» - серед дітей 2014 року народження.

Участь у турнірі прийняли команди:

«Новатор» - місто Хмельницький;

«Kingsman» - місто Красилів;

ФК «Антоніни»;

ДЮСШ – 1 - місто Хмельницький.

Перед початком змагань усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Розпочали турнір з вітального слова заступників Антонінського селищного голови – Юрія Кондратюка та Анатолія Ковальчука, а також директора ГО «ФК «Антоніни» - Віктора Рижука, усі вони привітали команди та побажали вдалої і цікавої гри.

Футбольні баталії відбувались на місцевому стадіоні в Антонінах. Результати напруженої, проте захоплюючої гри наступні:

1 місце - «Новатор» Хмельницький

2 місце – «Kingsman» Красилів

3 місце – ДЮСШ – 1 Хмельницький

По завершенні футбольного турніру відбулась церемонія нагородження переможця та призерів змагань кубками, дипломами та медалями:

Дипломом та медалями за участь у тірнірі «Antoniny cup» нагороджено – ФК «Антоніни» (кращий гравець команди – Криворучко Ярослав);

Дипломом та медалями за зайняте третє місце нагороджено – ДЮСШ – 1 Хмельницький (кращий гравець команди – Хасанов Артем);

Дипломом та медалями за зайняте друге місце нагороджено – «Kingsman» Красилів ( кращий гравець команди – Панасюк Владислав);

Дипломом та медалями за зайняте перше місце нагороджено – «Новатор» Хмельницький ( кращий гравець команди – Атаманюк Михайло).

Велика подяка організаторам, учасникам змагань та вболівальникам, за проведений такий чудовий захід в підтримку нашої країни.

Слава Україні!

Фото без опису

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора