A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Днями Асоціація міст України спільно з Академією Київського міжнародного економічного форуму та Центром розвитку ринкової економіки ознайомили представників громад з презентацією «Переробна промисловість: інструменти та можливості для громад»

Дата: 20.01.2023 17:57
Кількість переглядів: 94

Фахівці ради взяли участь у презентації Плану відновлення переробної промисловості для громад

Днями Асоціація міст України спільно з Академією Київського міжнародного економічного форуму та Центром розвитку ринкової економіки ознайомили представників громад з презентацією «Переробна промисловість: інструменти та можливості для громад».

У заході взяли участь понад 200 представників органів місцевого самоврядування.

Народний депутат України, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський представив представникам муніципалітетів План відновлення переробної промисловості.

Переконаний, що роль громад в економічному розвитку буде ставати все більш значущою. Вони мають на це пряму економічну мотивацію: чим більше промислових переробних підприємств буде в громадах, тим заможнішими вони будуть”, — наголосив Д. Кисилевський.

Народний депутат України ВРУ VIII скликання, куратор Академії Київського міжнародного економічного форуму Віктор Галасюк запропонував низку семінарів, які протягом року заплановано провести в подготовці до повоєнного відновлення громад  в партнерстві з Асоціацією міст України.

Керівник Центру розвитку ринкової економіки Ігор Гужва представив учасникам заходу проєкт “Сприяння економічному розвитку громад в умовах війни”.

Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан  зазначив: “Зараз на розгляді Парламенту перебуває законопроєкт 5648 щодо розширення повноважень Антимонопольного комітету. Проєкт, в разі його прийняття в напрацьованій комітетом редакції, вплине на всі муніципалітети та суб'єкти господарювання. Тому представникам центральної і місцевої влади, парламенту, бізнесу, експертам необхідно напрацьовувати спільну позицію для вилучення з проєкту негативних норм і створення умов для розвитку економіки вже сьогодні й після нашої Перемоги".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора