Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День Соборності України

Дата: 22.01.2023 17:23
Кількість переглядів: 101

Щороку, 22 січня, в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити - День Соборності.

Напередодні Дня Соборності України в марші єдності зібралися: перший заступник селищного голови - Юрій Кондратюк, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Анатолій Ковальчук, представники органів місцевого самоврядування, працівники відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради, на чолі з начальником - Наталією Куян, голови первинних профспілкових організацій працівників освіти і культури, разом з Тамарою Щиборовською - головою профспілкової організації працівників освіти Красилівської, Антонінської, Щиборівської, Заслучненської ТГ.

Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тож працюймо разом для світлого майбутнього нашої рідної України!

Соборність – мета Перемоги!

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 1 человек, сидит, стоит и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора