A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Прощання із загиблим військовим Олександром Козловським

Дата: 21.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 81

Сьогодні, жителі Антонінської громади попрощалися та провели в останню путь нашого Захисника - Олександра Козловського , який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас.

Попрощатися із загиблим зібралися рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади, закладів освіти та культури, духовенство та усі небайдужі мешканці громади, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка в ім’я Батьківщини. Усі на колінах та зі сльозами на очах, проводили Героя в його останній земний шлях, подумки дякуючи за мирне небо над головою.

Чин похорону пройшов в УГКЦ святого Великомученика Димитрія Солунського, що в селищі Антоніни, священнослужителі відспівали захисника Батьківщини відповідно до релігійних канонів. Чин похорону очолив Владика Іван Кулик - єпископ Кам’янець-Подільської греко-католицької єпархії .

До усіх присутніх звернувся селищний голова Анатолій Оцалюк : « Дорога громадо, знову тяжке горе і пекучий біль прийшли до селища Антоніни. Сьогодні ми прощаємось з Героєм - Олександром Козловським, який загинув 14 березня 2023 року в Бахмутському районі Донецької області , від отриманих поранень несумісних з життям. Олександр віддав найцінніше, що мав – своє життя за вільну Україну та свободу українського народу. Його ім’я навіки закарбується в історії української держави та нашої громади. У цей надзвичайно важкий час, ми низько схиляємо голови у скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Вічна пам’ять Герою! Вічна слава!»

Наступним до рідних та близьких захисника звернувся військовий комісар Василь Ткачук: « На щиті додому повернувся воїн, який мужньо і стійко боронив Українську землю до останнього подиху. Немає слів, щоб передати співчуття та біль скорботи, яку ми всі відчуваємо. Це горе для всієї родини, громади та України! Спочивай з миром воїне!!! Слава Україні! Героям Слава!»

Поховали Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України на кладовищі в селі Терешки.

Справжній патріот! Вірний захисник України! Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого.

Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!

Возможно, это изображение 2 человека и военная форма



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора