Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

11 жовтня Антонінська громада у глибокій скорботі провела в останню путь вірного сина України, нашого земляка – старшого кулеметника 2 протитанкового відділення протитанкового взводу 4 батальйону оперативного призначення, старшого солдата - Дмитревич

Дата: 11.10.2023 10:42
Кількість переглядів: 57

У свої двадцять п’ять навічно повернувся до батьківського дому…

11 жовтня Антонінська громада у глибокій скорботі провела в останню путь вірного сина України, нашого земляка – старшого кулеметника 2 протитанкового відділення протитанкового взводу 4 батальйону оперативного призначення, старшого солдата - Дмитревича Андрія Сергійовича, який загинув 6 жовтня у запеклому бою в районі Запорізької області.

Андрій був добрим та товариським, готовим завжди допомогти, підставити плече другу. Йому б ще жити, творити майбутнє, відбудовувати країну, в перемогу якої вірив до останнього подиху. Його таке коротке життя та вірне служіння народові України – це наша вічна пам’ять і невимовний біль…

Віддати останню шану воїну, який поклав життя заради нашого світлого і вільного майбутнього під мирним українським небом, підтримати рідних і близьких захисника, зібралися односельчани, представники місцевої влади, установ, підприємств, організацій, військові, духовенство та небайдужі мешканці громади.

Чин похорону пройшов в УГКЦ святого Великомученика Димитрія Солунського, що в селищі Антоніни, священнослужитель Андрій Миколів відспівав захисника Батьківщини відповідно до релігійних канонів.

Поховали Андрія Дмитревича з усіма релігійними і військовими почестями на кладовищі в селі Севрюки. Присутні не могли стримати сліз, адже попри розуміння, що наші воїни жертвують своїм життям заради високої мети – звільнення України від московитського загарбника і здобуття цілковитої свободи і незалежності для нашої держави, біль від утрати кращих синів і доньок України не менший.

Справжній патріот! Вірний захисник України! Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого.

Ми у вічному боргу перед захисниками, котрі віддали своє життя за Батьківщину.

Честь і слава Андрію!

Світла пам’ять про наших Героїв не згасне!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора