Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Перше засідання учнівського самоврядування

Перше засідання учнівського самоврядування

14 березня було проведено перше засідання учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ. Де були проведені вибори на яких обрали голову учнівського самоврядування, секретаря та 4 центри: прес-центр, правозахисний, дозвілля, еко-центр.Також було проведено заняття «Права людини і права дитини». Метою якого було розширити знання дітей про їхні особисті права, підвести учнів до розуміння того, що необхідно не лише знати свої  права, але й сумлінно виконувати свої обов’язки; прагнути розуміння необхідності виконувати правила поведінки в школі; виховувати повагу до вчителів, однолітків та людей , що є старшими за віком. Сприяти розвитку мислення, уяви, пам’яті і самостійності.

15:45 28.03.2018

змагання школярів з настільного тенісу

змагання школярів з настільного тенісу

З метою залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, популяризації спортивних ігор, запобігання шкідливих звичок серед учнівської молоді 16 березня 2018 року було проведено змагання школярів з настільного тенісу серед закладів загальної середньої освіти та Антонінської спеціальної школи-інтернат на базі Антонінської дитячо-юнацької спортивної школи.

15:29 19.03.2018

відкриття виставки робіт учнів

відкриття виставки робіт учнів

27 лютого в Антонінському будинку культури відбулося відкриття виставки робіт учнів класів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Антонінської дитячої музичної школи присвячена творчості Т.Г.Шевченка.

14:49 07.03.2018

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

До вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулися лінійки-реквієми у закладах загальної середньої освіти Антонінської ОТГ, у бібліотеках – книжкові виставки, працівники закладів культури провели тематичні лекції, засідання клубів за інтересами.

14:45 07.03.2018

змагання з шахів

змагання з шахів

21 лютого 2018 року було проведено змагання з шахів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

14:39 07.03.2018

Фестиваль читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

Фестиваль читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

19 лютого 2018 року було проведено фестиваль читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ, присвячений Шевченківським дням  на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

14:36 07.03.2018

Привітання з нагоди Дня Народження Народного депутата України Шиньковича Андрія Васильовича!

Привітання з нагоди Дня Народження Народного депутата України Шиньковича Андрія Васильовича!

2-го березня відзначає День народження український політик, Народний депутат України,  заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства ШИНЬКОВИЧ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ.

13:17 02.03.2018

VI національний конкурс дитячого малюнка  «Автомобіль твоєї мрії - 2018»

VI національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії - 2018»

З 11 грудня 2017 року по 11 лютого 2018 року проходив VI національний конкурс дитячого малюнка « Автомобіль твоєї мрії – 2018». Організатор конкурсу – підприємтсво з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна». Учасниками конкурсу могли бути всі бажаючі учні, віком до 15 років.

15:40 26.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора