Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Збір лідерів учнівського самоврядування

Збір лідерів учнівського самоврядування

7 лютого 2020 року на базі Антонінського БТДЮ було організовано та проведено збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування  закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ. Метою збору були обмін досвідом роботи органів учнівського самоврядування, активізація роботи комісій та проведення школи управлінської майстерності для лідерів.

14:55 09.02.2020

Пісочне візуальне шоу "Снігова королева"

Пісочне візуальне шоу "Снігова королева"

Сьогодні, 3 лютого, в приміщені актового залу Антонінського ліцею відбулось вражаюче пісочне візуальне шоу Оксани Мергут казка «Снігова королева». Всі присутні, як діти так і дорослі, отримали чудову можливість зарядитися позитивною енергією та збагатитися новими незабутніми емоціями.

14:15 03.02.2020

ІІ відкритий шаховий турнір «Зимовий кубок»

ІІ відкритий шаховий турнір «Зимовий кубок»

З метою пропаганди здорового способу життя, залучення до активної спортивної діяльності, сприяння інтелектуальному розвитку, підвищення трудової та творчої активності, розвитку фізичної культури та спорту в Антонінській ОТГ та організації змістовного відпочинку 25 – 26 січня в Антонінському Будинку культури проходив ІІ відкритий шаховий турнір «Зимовий кубок». Участь у турнірі взяли 32 учасника. Більшість представників було з Антонінської ОТГ (жителі та вихованці гуртка «Шаховий» Антонінського БТДЮ), а також шахісти з Красилівської ОТГ (6 осіб), Старокостянтинівського району (5 осіб), Ізяславського району (4 особи).  Віковий склад учасників стартував від 8 років.

14:55 27.01.2020

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Вихованці гуртка «Історико-технічне стендове моделювання» (керівник гуртка Первак О.М) Антонінського Будинку творчості стали призерами обласного заочного конкурсу учнівської молоді з історико-технічного стендового моделювання.

14:58 26.01.2020

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

Сьогодні, в приміщенні  Антонінського будинку творчості та селах нашої ОТГ Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Зміцнення громад», який очолює Т.П.Василик, була надана допомога багатодітним та сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, у вигляді одягу, взуття, дитячих меблів та іграшок, тощо.

15:41 23.01.2020

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня в День Соборності України, з метою поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомити з цікавими фактами про Україну, виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики в Антонінському ліцеї було проведено ряд заходів до Дня Соборності України.     Крім традиційної акції «День Злуки – тримаймося за руки» також було організовано патріотичний флешмоб «Україна Єдина».

16:00 22.01.2020

ЗУСТРІЧ З ДЕПУТАТОМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

ЗУСТРІЧ З ДЕПУТАТОМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

21 січня в приміщенні Антоніського Будинку творчості відбулась зустріч громади з народним депутатом Верховної Ради України (виборчий округ № 189) Оленою Євгенівною Копанчук. Під час заходу відбулась жвава дискусія-діалог у форматі запитання – відповідь із присутніми у залі.  Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем сьогодення: подальшого розвитку Антонінського краю, покращення якості життя громадян, підходів до господарювання у регіоні.

10:12 22.01.2020

ВЕЧІР КОЛЯДОК

ВЕЧІР КОЛЯДОК

Вже стало доброю традицією щорічно 14 січня проводити вечір колядок в Свято-Параскевіївському храмі УПЦ нашого селища. Спочатку був відслужен новорічний молебен, під час якого всі присутні в спільній молитві попросили благословення на новий рік. Далі було чудове свято з колядками, щедрівками, віншуваннями, на яке завітали не тільки жителі нашої громади, а й гості з громади с. Гвардійське. В дружній атмосфері пролунали різноманітні різдвяні колядки як з уст маленьких діток, так і від представників старшого покоління. Всім присутнім за активну участь роздавались солодкі подаруночки та було запрошено за святковий стіл.

17:35 15.01.2020

В Україні запрацювала комплексна послуга для підлітків ID-14

В Україні запрацювала комплексна послуга для підлітків ID-14

Міністерство цифрової трансформації України інформує, що в рамках впровадження експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини, запровадженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 691, з 28 травня 2020 року у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, центрах надання адміністративних послуг та відділах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» ДП «Документ» особі віком від 14 до 18 років буде доступна офлайн послуга оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним  електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – послуга ID-14).

15:25 12.01.2020

СВЯТО КОЛЯДОК

СВЯТО КОЛЯДОК

10 січня в приміщенні Антонінського Будинку культури відбулось свято колядок. Всі бажаючі мали змогу насолодитися чудовими співами різдвяних колядок у виконанні дитячіх колективів, представників клубних закладів нашої громади, прихожан Свято-Параскевіївского храму УПЦ, греко-католицького храму, а також вихованців та викладачів Антонінської школи мистецтв.

17:14 11.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора