Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи з перемогою  в Міжнародному конкурсі

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи з перемогою в Міжнародному конкурсі

27 жовтня 2019 року в місті Кам’янець-Подільський відбувся Міжнародний конкурс мистецтв «Планета талантів». Учні Антонінської дитячої музичної школи стали безпосередніми учасниками конкурсу.  Вони зуміли достойно представити заклад в наступних категоріях: «народний спів» (зразковий фольклорний гурт «Родовід», солістка  - Подоляк Софія, дует у складі Рабченюк Дар’ї та Сивець Ірини),  «естрадний спів» (молодша вокальна група «Краплинки», Коза Юлія) та «інструментальна музика» (Загаєвська Софія, Ярошенко Єлізавета та Юрчук Руслана).

14:27 28.10.2019

Участь у проекті «Школа локальної демократії 2.0»

Участь у проекті «Школа локальної демократії 2.0»

Протягом трьох днів, 23-25 жовтня 2019 р.,  у Тернополі розпочато роботу по реалізації  унікального освітнього проекту «Школа локальної демократії 2.0». В рамках навчання, в якому взяли участь представники  Антонінської територіальної громади, учасники мали змогу опанувати освітні інструменти для ефективної діяльності громади.

13:52 26.10.2019

Завершено ремонт нового приміщення закладу «Музей Потоцьких»

Завершено ремонт нового приміщення закладу «Музей Потоцьких»

Проект щодо ремонту приміщення музею реалізувався на підставі проектно-кошторисної документації за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад  та за рахунок місцевого бюджету. Завдяки його впровадженню буде створено належні умови роботи музею, забезпечено схоронність матеріальної бази та експонатів, сприятиме поширенню духовних надбань та історії нашого краю, а також зробить вагомий внесок в розвиток туристичної галузі Антонінської ОТГ.

15:29 24.10.2019

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

18 жовтня 2019 року заклад дошкільної освіти «Віконечко» села Великі Орлинці Антонінської селищної ради гостинно приймав вихователів та завідувачів ЗДО громади. Після оголошення теми семінару-практикуму та визначення параметрів роботи методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталя Герасимчук провела ділову гру «Інноваційні технології як засіб підвищення якості освітнього процесу», в ході якої педагогічні працівники поглибили знання про  різновиди педагогічних технологій, що застосовуються в дошкільній педагогіці. Завідувачка ЗДО «Віконечко» Ольга Шевчук розповіла присутнім про методику розвивального навчання для дітей дошкільного віку Людмили Шелестової. У практичній частині семінару-практикуму вихователі ЗДО відвідали заняття гуртка з англійської мови «Подорож з села у місто» та взяли участь у майстер-класі з виготовлення іграшки «Socky Talky».

15:42 21.10.2019

Вітаємо!

Вітаємо!

Команду юнаків 2002-2004 року народження Антонінської ДЮСШ (тренер Радзівон В. В.) з зайнятим 3 місцем у зональних змаганнях по футболу обласної Спартакіади серед ДЮСШ Хмельницької області. 

09:25 18.10.2019

Спортивні змагання «Козацький гарт»

Спортивні змагання «Козацький гарт»

16 жовтня 2019 року на базі Антонінського ліцею відбулись спортивні змагання «Козацький гарт» між збірними командами учнів закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ, приурочене Дню захисника України та Дню українського козацтва.

09:29 17.10.2019

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

КОЛОМІЙЦЯ ТАРАСА – здобувача освіти 6 класу Антонінського ліцею (керівник Кузнецов В.Є.)  за зайняте ІІІ місце в обласному заочному конкурсі знавців географії в номінації «Географія рідного села, міста» за роботу «Мікротопоніми рідного селища»

10:11 15.10.2019

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

14:58 14.10.2019

Концерт з нагоди Дня захисника вітчизни

Концерт з нагоди Дня захисника вітчизни

Сьогодні, 14 жовтня, з нагоди Дня захисника вітчизни в Антонінському Будинку культури пройшов святковий концерт. На урочистому святі були присутні воїни АТО, волонтери, представники апарату селищної ради, учнівська молодь та громадськість.

09:36 14.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора